Styling | Personal stylist for Zalon

Persoonlijke stylist voor Zalon by Zalando Joanne Maalderink styling

Misschien heb je de backstage foto van deze shoot wel voorbij zien komen op m’n Instagram account. Ik vertelde toen al dat er een hele leuke reden achter zat, maar vandaag zal ik het je uitleggen: Ik werk namelijk als freelance stylist voor Zalando! Sinds deze week ben ik officieel begonnen als online personal stylist voor Zalon, de styling service van Zalando. Er waren foto’s nodig voor op mijn profiel en die moesten natuurlijk wel een beetje leuk zijn. Samen met mijn favoriete fotograaf uit de Achterhoek, Guido de Graaf, heb ik die mooie foto’s ook meteen geschoten. Ben er zo blij mee!

Persoonlijke stylist voor Zalon by Zalando Joanne Maalderink styling

Maar wat houdt dat nou precies in, een baan als online personal stylist? Simpel gezegd geef ik online persoonlijk styling advies en stel ik boxen met kleding samen. Via de Zalon website kun je als klant een styleprofiel aanmaken. Hierin geef je aan welke items je graag draagt, wat je favoriete kleuren zijn en waar je naar op zoek bent. Op basis hiervan krijg je een stylist toegewezen die voor je aan de slag gaat. Voordat de box op de post gaat, ontvang je een preview van de outfits. Zitten er items tussen die niet helemaal jouw smaak zijn? Dan kun je dit gewoon aangeven en gaat jouw persoonlijke stylist op zoek naar een alternatief. Binnen een week heb je de bestelling in huis en kun je alles op je gemak passen. Wat je niet mooi vindt stuur je gratis weer terug. En wat niet past ruil je gewoon om voor een andere maat. Ook goed om te weten: deze hele service is gratis! Je betaalt niets extra voor het persoonlijke advies. Dus waarom zou je het niet een keertje proberen? 😉 Je kunt mij boeken via : http://zln.do/joanne_m  & als je mijn referentiecode RFFAXGUJ3C gebruikt, krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling! 

Dus, spreekt mijn stijl jou aan? Of wil je gewoon eens advies van een stylist? Misschien ben je op zoek naar een outfit voor een specifieke gelegenheid. Of ben je wel toe aan een totaal nieuwe look. Het lijkt mij erg leuk om je te helpen! Maak een afspraak met me via de bovenstaande link en vergeet niet de kortingscode in te vullen! Staat er geen geschikte datum/tijd voor je bij? Je mag altijd contact met mij opnemen via Instagram of een mailtje. Misschien heb ik toch nog ergens een plekje voor je vrij! 

Persoonlijke stylist voor Zalon by Zalando Joanne Maalderink styling
Delen is lief

15 gedachten over “Styling | Personal stylist for Zalon

  1. Wat een gave baan !! Gefeliciteerd. Leuk hoor dat je dit mag doen. Dan komt er vast nog meer op je pad! Heel veel plezier en succes!

  2. Wat super leuk! Mijn nichtje is ook stylist, die doet voor tv en is de vaste styliste van Armin van Buuren bijvoorbeeld. Super gaaf

  3. Echt superleuk dat je als personal stylist werkt nu! Ik kwam laatst ook al iets tegen over Zalon op een andere blog en het lijkt me eigenlijk best leuk om dat concept eens te proberen! Het enige minpuntje is dat wanneer ik dan té veel kledingstukken leuk vindt die toegestuurd worden, ik ze waarschijnlijk ook allemaal wil houden, haha. Dat gaat dan best duur worden 😛

  4. Wauw, wat leuk zeg! Hoe kom je aan deze opdracht? Goed gedaan. Het lijkt me bijzonder werk, hoewel ik het zelf niet zou kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven