Want to wear | Red wrap dress

Outfit inspiratie rood jurkje lange faux fur jas grijze crossbody tas en veterschoen

Normaal maak ik een ‘want to wear’ artikel met allemaal items die ik mega graag zelf wil hebben. Deze keer is dat eigenlijk niet het geval. Ik heb deze outfit namelijk al aangehad! (Niet exact deze items, maar het lijkt er erg op.) Eind januari had ik een bruiloft. En dat is natuurlijk de perfecte gelegenheid om een nieuw jurkje aan te schaffen. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt, haha! Na een tijdje zoeken kwam ik online een rood jurkje tegen. Ik koos bewust voor lange mouwen, aangezien ik een rasechte koukleum ben. De ruffle details maken deze wrap dress lekker speels, maar nog steeds chic. De overslag zat trouwens gewoon vastgenaaid. Ik kon dus prima dansen zonder open waaiende rok. Omdat ik geen hakken-meisje ben, droeg ik lage veterschoenen. Dit soort schoenen kun je echt overal bij dragen, zo handig!

Als accessoire droeg ik twee simpele kettinkjes en een grijze crossbody tas. Hoewel een clutch altijd heel mooi is, ga ik liever voor een handig tasje. Eentje die je gewoon over je schouder kunt laten hangen. Dat scheelt een hoop gesjouw! Als laatste had ik een lange bontjas meegenomen, want man… wat was het koud met alleen een dunne panty aan. Zo’n warme beren jas is dan een echte uitkomst! Een tijdje geleden plaatste ik ook al een feestelijke outfit. En toevallig was die lange avondjurk ook rood! Dit is duidelijk mijn favoriete kleur voor een feest jurkje. Het staat bijna iedereen goed. Dus als je toevallig binnenkort een bruiloft hebt, dan heb je alvast wat inspiratie.

Mocht je nou zelf de gelukkige bruid zijn, dan heb ik nog een hele leuke tip voor je. Bij de Bruidsoutlet in Leiden kun je A-merk jurken kopen voor hele leuke prijsjes! Ik kan me voorstellen dat de zoektocht naar de perfecte trouwjurk niet makkelijk is. Al helemaal niet wanneer je droomjurken niet te betalen zijn. Gelukkig bestaat er dus een trouwjurk outlet met kortingen tot wel 70%! Als koopjesjager moest ik deze tip natuurlijk echt even delen! Heb jij onlangs nog een leuk feest of een bruiloft gehad? Ik ben benieuwd wat je aanhad! Laat het mij weten in de reacties 🙂

Outfit details: Zwarte jas, rode wikkeljurk, veterschoenen, zilverkleurige kettinkjes en grijze tas: Boohoo.comDelen is lief

7 gedachten over “Want to wear | Red wrap dress

  1. Ik heb net mijn 40e verjaardag gevierd en droeg een mooie donker groen jurk. Ik kreeg veel complimentjes er op

  2. Die rode jurk is echt prachtig en lekker gewaagd. Ik ben benieuwd hoe hij valt als je hem aan hebt. Zelf zou ik niet zo snel rood kopen, maar ik ben echt wel verliefd op deze jurk!

  3. Ik hou van rood! Alleen dit model zou mij dan weer niet zo goed staat. Verder ben ik wel dol op jurkjes voor een mooiel feest.

  4. Ik ben heel benieuwd hoe deze rode jurk staat, jammer dat er geen foto bij is. Ik vind hem namelijk prachtig, maar denk wel dat je echt slank moet zijn, wilt dit mooi staan. ik zou er hakken bij dragen maar ja dat doe ik altijd hihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven