Want to wear | Checked pants

Outfit met grijze geruite broek comfortabele trui sweater zwarte dad sneakers nette rugzak River Island

Deze outfit doet mij meteen denken aan een coole city girl. Het is namelijk lekker comfortabel en praktisch, maar nog steeds heel tof om te zien. Je hoeft echt geen slobberige oude broek aan te trekken om een chille look te creëren. Er zijn genoeg trainingsbroeken en trackpants te koop die heel gaaf zijn. Een andere comfy optie is een legging of stoffen broek met print. Zo heb je meteen de eyecatcher van de outfit te pakken. Combineer bijvoorbeeld een geruite broek met een oversized sweater. Kun je zo lekker in wegkruipen met het sombere Nederlandse weer! Een paar fijne chunky sneakers staan hier perfect bij. Ze zijn niet alleen mega populair, maar ook geschikt om een hele dag mee door de stad te lopen. In dat geval is een grote rugzak ook altijd handig. Er kan van alles in, je hebt je handen vrij en het is natuurlijk een mooie accessoire! Deze zwarte backpack is edgy, minimalistisch en toch nog vrouwelijk als je het mij vraagt.

Outfit details: Zwarte trui, dad sneakers, geruite broek en zwarte rugzak: Boohoo | Witte zilveren over-ear koptelefoon: eBay


Delen is lief

9 gedachten over “Want to wear | Checked pants

  1. Ik vind t een toffe outfit; ben alleen niet zo'n fan van de broek, is gewoon niet zo mijn ding. Maar het idee van een chille broek met een oversized trui staat me wel weer aan, haha.

  2. Leuk outfit! Je zit de broeken steeds vaker in het straat beeld. Leuk voor jonge meiden, voor mij helaas niet

  3. Super tof vind ik het bij anderen staan.. maar voor mij? nee het is niet mijn ding helaas. Het maakt me dik 🙁

  4. leuke outfit, als is de broek mij iets te wild hoor! de trui doet me echt aan mijn jeugd denken, maar wat dat komt alles terug.

  5. erg leuke outfit. ik weet alleen niet of die broek mij zou staan, aangezien ik behoorlijke benen heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven