Shoplog | Amsterdam

Afgelopen week ben ik samen met mijn ouders 4 dagen naar Amsterdam geweest. Hier komen nog foto’s van in een andere post 🙂 Natuurlijk heb ik ook geshopt, wel een stuk minder dan verwacht… Maar 2 items! Gelukkig heb ik wel precies gevonden waar ik al heel lang naar opzoek ben: een leren jasje en nieuwe bergschoenen.

De details zijn zo vreselijk mooi! Het zijn een soort studs, maar dan alleen de vorm ervan. Je kunt ze als het ware indrukken. Ik ben helemaal verliefd op dit leren jack. Mijn oude was écht aan vervanging toe, maar dat mag ook wel na 4 jaar (als het niet meer is). Ik heb ‘m helemaal versleten. De gaten vallen er zelfs in, deze nieuwe kwam dus precies op tijd. Alhoewel ik hem een jaartje eerder ook al wel kon gebruiken. Hopelijk gaat deze ook een paar jaartjes mee, want ik moet er niet aan denken om al snel afscheid te nemen van deze beauty!

En dan mijn nieuwe bergschoenen. Hetzelfde geval als bij mijn leren jasje: ik heb mijn oude boots echt helemaal kapot gelopen. Die heb ik nu ongeveer 2 jaartjes denk ik. Ze kwamen toevallig ook uit Amsterdam! Deze schoenen lijken best op mijn andere bergschoenen. Ze zijn alleen heel iets lager, hebben een mooiere honingbruine kleur en zijn helaas niet gevoerd van binnen met een lekker zacht stofje. Gelukkig lopen ze erg fijn en zijn ze lekker stoer! 🙂 Beide items heb ik gekocht op de Albert Cuyp. Het jasje was €50 en de schoenen €35.


Delen is lief

12 gedachten over “Shoplog | Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven