New in | Face it bag

Een tasje dat eruit ziet als een designer bag, maar stiekem nog geen €45 kost. Dat klinkt toch geweldig?! Ik vind mijn nieuwe mini backpack van Marcez te schattig voor woorden. En hij is ook nog eens multifunctioneel. Zoals je ziet draag ik hem niet als rugzak, maar als schoudertas! Altijd leuk wanneer je zelf de lengte en positie van de hengsels kunt bepalen. (Of ben ik de enige die daar zo blij van kan worden?) Door de oud roze kleur valt hij lekker op en geeft het een originele touch aan elke outfit. Oh en ook leuk: Er staat een tof artikel over mij online op de website van Marcez. Ik ben namelijk benoemd tot ‘Influencer of the month’. KLIK HIER om het stukje te lezen & laat me zeker weten wat je ervan vindt!

Boyfriend blazer: Primark | T-shirt: Jack & Jones | Jeans: H&M | Zonnebril: Polette* | Choker ketting: diy | Mini rugzak/schoudertas: Marcez* | Sneakers: Nike Air Max

Outfit photography: Amber Brabander | Product photography: by me


Delen is lief

8 gedachten over “New in | Face it bag

  1. Gaaf dat je tot 'Influencer of the month' bent benoemd 🙂
    En het tasje ziet er echt uit als een designer.

  2. Wat een geweldig tasje! De kleur is ook zo prachtig. Ik heb het idee dat er meer in past dan je in eerste instantie denkt? Of is dat niet zo? 😉 xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven