Want to wear | Kids edition

Meisjes outfit met panterprint legging en Levi's shirt name it mode inspiratie hippe modieuze kinderkleding merken

Op het eerste gezicht was het je misschien niet eens opgevallen dat dit kinderkleren zijn. Het is namelijk een outfit die ik zelf ook zo zou kunnen dragen, haha! De stoere zwarte boots zien er alleen wel 20 keer zo schattig uit in zo’n mini maat. Ik vind het geweldig dat er tegenwoordig steeds meer modieuze kleding voor kids wordt gemaakt. Neem bijvoorbeeld deze flared legging. Dat is toch helemaal leuk?! Je kunt zo’n broek met dierenprint makkelijk combineren met een zwart logo t-shirt of een effen witte top. Ik vind het namelijk helemaal niet nodig dat kinderen altijd maar schreeuwende kleuren moeten dragen. Al die tekenfilmfiguurtjes in neon kleuren en met glitters erop… Het mag wat mij betreft wel wat minder kitsch. Natuurlijk mag er ook nog wat kinderlijks in terug komen. Zoals een vrolijke tas met stippen, een prinsessen ketting of een haarband met oortjes. Als de basis maar fashionable blijft, dan word ik altijd heel gelukkig. Ik ben heel benieuwd: Zou jij deze outfit ook zo graag aantrekken bij je kleine nichtje, je eigen dochter of een oppaskindje? Of zie je ze liever elke dag in een hysterische Dora trui of Elsa jurk? šŸ˜‰


Outfit details: Zwart kindershirt: Levi’s | Flared legging met panterprint: Name it | Blauwe spijkerjas: Name it | Zwarte rugzak met stippen en roze details: Zebra Trends | Donkergrijze veterlaarsjes: Shoesme – complete outfit verkrijgbaar bij Vip-kidz


Delen is lief

5 gedachten over “Want to wear | Kids edition

  1. Dit zijn inderdaad niet typische kinderkleding. De dierenprint broek vind ik erg fleurig, ondanks dat ik zelf niet zo animal prints houd. De schoenen vind ik lekker stoer!

  2. Het Levi's shirt en de boots zou ik ze zo aantrekken, de giraffebroek niet. Mij maakt het eigenlijk niet zo uit wat ze aantrekken, vind het persoonlijk belangrijker dat de kleding lekker zit en ze er in kunnen spelen. Bovendien, ik kan ze er heel mooi uit laten zien, maar twee seconden later zit het toch vol modder/klei/verf haha. Dus heb de hoop opgegeven šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven