Want to wear | Striped pants & fluffy bag

Outfit met Boohoo gestreepte broek cropped sweater,enkellaarsjes en tasje van imitatiebont

Als je mij op Instagram volgt, dan heb je laatst mijn nieuwe broek misschien wel voorbij zien komen in m’n story. Mijn moeder heeft er namelijk eentje voor mij gemaakt! Het is een wijd model met gekleurde streepjes en zakken aan de voorkant. Een beetje een 70’s vibe. Natuurlijk ben ik nog van plan om outfit foto’s hiermee te maken, maar daarvoor heb ik eerst wat inspiratie opgedaan. Bij Boohoo kwam ik een broek met strepen tegen die ongeveer dezelfde pasvorm heeft. Het lijkt mij mooi om te combineren met mijn zwarte cropped sweater en een paar minimalistische kettinkjes. Jammer genoeg heb ik zelf niet zo’n geweldige fluffy tas in huis, maar het zou deze look wel helemaal af maken. Een tas met ronde ring als handvat is nu helemaal on trend. Ik vind het zo gaaf! Qua schoenen is deze outfit niet zo lastig. Het ligt vooral aan de lengte van de broek. Als het precies lang genoeg is kies je voor een platte sneaker. Als hij een stukje te lang is, dan draag je bijvoorbeeld een enkellaarsje met blokhak. Met zwarte laarsjes zit je in ieder geval altijd goed! Zou jij deze comfortabele outfit ook graag willen dragen?


Outfit details: Wijde donkerblauwe broek met strepen | Zwarte korte trui | Zilverkleurige kettingen | Zwarte enkellaarzen met blokhak | Rode fluffy handtas met rond handvat 


Delen is lief

11 gedachten over “Want to wear | Striped pants & fluffy bag

  1. Ja hè! Volgens mij is het wel ietsjes goedkoper, maar tegenwoordig zijn stoffen veel duurder geworden en lastiger te vinden! Vroeger stond de hele markt vol met leuke prints, maar dat viel een beetje tegen helaas.

  2. Wat lief en knap van je moeder dat ze zelf zo'n broek kan maken voor je. Leuk zeg! En ben je dan ook nog voordeliger uit?

  3. Leuk die gestreepte broek. Ik zou hem zelf niet zo snel dragen, maar als je er een figuur voor hebt kan het hartstikke leuk staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven