Outfit | Fluffy flying cat

Mijn nieuwe t-shirt van Mr. Gugu & Miss Go is deze week bezorgd! Hij is zo leuk! Er staat een vliegende kat op met een kleurrijke achtergrond. Mijn skittles en palmbomen trui zijn ook van dit gave merk, alleen heb ik die toen gekocht bij de Bijenkorf. Echt vreemd dat ze dat merk daar verkochten haha. Volgens mij liep het niet zo goed, want alle rekken hingen nog vol terwijl er dikke uitverkoop was! Dat is al wel heel lang geleden trouwens. Ik zou zo niet weten in welke winkel ze dit merk nog meer verkopen. Over mijn toffe shirtje draag ik mijn nieuwe fluffy vest van Costes. Hij is echt heerlijk 🙂

Vest: Costes | Shirt: Mr. Gugu & Miss Go | Jeans: H&M | Shoes: Schuurman Schoenen

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Fluffy flying cat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven