Outfit | Royal blue faux fur

Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont

Komt de titel je misschien bekend voor? Een tijdje geleden plaatste ik een want to wear artikel met precies dezelfde omschrijving. Dat wil zeggen dat ik de mooie blauwe jas nu ook echt heb! Ja, ik heb alwéér een aaibare jas. En nee, je kunt er nooit te veel hebben. Jassen van imitatiebont zijn gewoon perfect voor de koude herfst en winter dagen. Daarnaast had ik ook nog geen donkerblauwe en zijn mijn andere furry coats niet zo lang als deze. Volgens mij heb ik me nu wel goed ingedekt, toch? 😉 Om mijn nieuwe aanwinst goed te showen, heb ik de rest van mijn outfit lekker basic gelaten. All black everything. De kleur van de jas is trouwens heel bijzonder. Op de foto is het inderdaad koningsblauw, maar in het echt lijkt hij soms paars. Net hoe het licht erop schijnt. Ik vind het helemaal leuk! De bontjas is nog steeds te koop, zowel in het blauw als in het grijs! Daar word je toch meteen verliefd op?


Royal blue faux fur coat: Zaful* | Zwarte trui: H&M | Zwarte high-waisted skinny jeans: Monki | Plateau boots: Primark

Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont
Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont
Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont
Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont
Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont

Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare nederlandse fashion blogger zaful herfst winter outfit faux fur imitatiebont

Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Royal blue faux fur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven