New in | Shoplog Primark Arnhem

Ze stonden al vol trots op Instagram: mijn nieuwe minion sokken. Toen ik ze zag hangen in de nieuwe Primark in Arnhem, kon ik ze niet weerstaan! Toch heb ik me nog aardig in kunnen houden. Behalve deze sokjes kocht ik ook een ketting, een lange blazer en nog een paar sokken. Krijg ik een nieuwe verslaving?

Een heel klein schattig kettinkje met een X.

Deze sokken hebben zo’n leuk randje van kant. Ik heb helemaal geen lieve sokken zoals deze in mijn kast liggen.

Ja, ik heb ‘m gekocht! De lange oversized blazer. Hij is mooi 🙂


Delen is lief

7 gedachten over “New in | Shoplog Primark Arnhem

  1. Leuke aankoopjes heb je gedaan! De sokken die je gekocht hebt vind ik echt geweldig! 🙂 Ik ben heel benieuwd naar de Primark in Arnhem. Misschien moet ik binnenkort ook maar eens een kijkje gaan nemen. Liefs

  2. Jee, je hebt de blazer gekocht! Goedzo, hij staat je heel mooi! En die kanten sokjes zijn zo leuk! Ik heb ze ook zien hangen, maar helaas waren ze allemaal one size 37-42 o.i.d. en ik heb maat 35,5 haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven