New in | The Vogue Tee

Zwart Vogue shirt nederland 2015

Daar is ‘ie weer: The – one and only – Vogue Tee! Ik ben zo blij dat het weer eens een zwart exemplaar is! Hiermee kun je echt fijn combineren. En zwart is nou eenmaal mijn lievelingskleur. Ja, ik vind het een kleur. Het juni issue (waar je dit shirt dus gratis bij krijgt, mocht je nog niet op de hoogte zijn) is trouwens heel gaaf! De cover met Julia Bergshoeff is gewoon perfect. Hebben jullie het shirtje al in huis? Ik denk dat ik hem nog behoorlijk vaak ga dragen!

Zwart Vogue shirt nederland 2015

Delen is lief

5 gedachten over “New in | The Vogue Tee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven