New in | Dr. Martens look-a-like

Weet je nog dat ik een berichtje schreef over Dr. Martens? Eigenlijk was ik van plan om een paar aan te schaffen. Het model die ik op de site had gezien, hadden ze alleen niet in Amsterdam! En aangezien het toen super druk was in de winkel, heb ik besloten om een andere keer terug te gaan. Nu kwam ik deze bovenstaande boots tegen in de Schoenenreus. Ze zijn zo mooi! En omdat er (jammer voor het bedrijf, maar in dit geval leuk voor mij) opheffingsverkoop was, waren ze flink afgeprijsd! Voor €17,50 kon ik ze natuurlijk niet laten liggen.


Delen is lief

10 gedachten over “New in | Dr. Martens look-a-like

  1. Wauw dat zijn echt goede KO's en voor een heel zacht prijsje! Jammer de de schoenenreus nu al weg is anders had ik ook een paar gehaald haha.

  2. Ohh die zijn echt super leuk! Ik wil al zo lang Dr Martens maar ze zijn o zo prijzig. Snel naar schoenenreus dus haha.

  3. Ahh, ik heb deze schoenen altijd geweldig gevonden! En nog steeds haha. Mooie aankoop voor 'neppers' (iewl, naar woord), mag je trots op zijn! Liefs 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven