Outfit | Leopard faux fur

Het zonnetje komt er af en toe weer door! Dat betekent dat m’n zonnebrillen weer tevoorschijn kunnen komen. Hier word ik dus echt vrolijk van! Ik heb (met mijn lichte verslaving) zelfs alweer twee nieuwe sunnies aangeschaft. Want ja, het is net een ander kleurtje en de glazen zien er ook echt ietsjes anders uit in het licht… Goede reden toch? Binnenkort zal ik ze showen op mijn blog! Bij deze outfit draag ik m’n oude vertrouwde lievelingsbril met een panter bontjasje. Zo warm was het namelijk nou ook weer niet in de wind en ik ben een rasechte koukleum 🙂

En ik draag m’n nieuwe schoenen

Foto’s doorMark Koolen: www.markkoolen.com 

Leopard faux fur: Miss Etam | Sweater: Vero Moda | Jeans: H&M | Shoes: Schoenenreus | Sunglasses: C&A

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Leopard faux fur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven