Outfit | Cactus love

Jawel, ook ik heb het cactussen virus te pakken! Sinds kort ben ik helemaal gek op deze plantjes. Als ik ze ergens zie staan, kan ik het ook niet laten om even een foto te maken. Je snapt wel dat ik ook mega enthousiast werd van deze H&M trui. Wat is ie leuk! En wat ook leuk is, is dat m’n vriend laatst de top van de H&M loves Coachella lijn heeft gekocht met (je raadt het al) cactussen! Volgens mij had ik zelf een paar sneakers gezien met zo’n tof printje! Het is een invasie 🙂

Foto’s door Mark Koolenwww.markkoolen.com 

Faux fur: Promiss | Cacti sweater, high waisted jeans: H&M | Shoes: Schoenenreus | Sunglasses: C&A

Delen is lief

7 gedachten over “Outfit | Cactus love

  1. Ik ga nu direct de webshop van H&M afstruinen opzoek naar deze cactussen top. Geweldig! XO

  2. Heeeee je was in Den Bosch 😀 Toch? haha als ik het goed zie.
    Super leuke outfit, Cactussen love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven