New in | Lagoen Mix & Match bikini

Wat een heerlijk weer was het gisteren! Het leek me dan ook wel toepasselijk om mijn nieuwe bikini te showen! Ik heb dit mix & match exemplaar mogen ontvangen van Lagoen, een Nederlands bikinimerk met eigen webshop. Je kunt hier zelf de perfecte bikini samenstellen. Er zijn verschillende modellen topjes en broekjes in allemaal kleuren. Daarna kun je er nog kralen of een strik bij bestellen om hem op te pimpen. Zo heb je swimwear dat helemaal bij je past!

Ik heb er 3 kleuren kraaltjes bij gekozen, zodat ik het broekje en topje leuk kan customizen.

Kijk hoe leuk het eruit ziet met de kraaltjes! Je moet alleen even de bandjes strak trekken zodat de beads de stof niet beschadigen. Knoopje erin en klaar!

Daarnaast deed ik een strikje in m’n shoppingbag. Eigenlijk hoort deze bij de bandeau bikini, maar het leek me ook schattig bij mijn triangle top. En anders kun je het nog in je haar doen 🙂

En hoe bevalt deze Lagoen bikini nou eigenlijk? Super! Het is mooie kwaliteit en de pasvorm is goed. Je bent ongeveer €50 kwijt voor een boven- en onderstukje. Dat is inderdaad niet zo goedkoop als een Primark exemplaartje, maar de kwaliteit is dan ook een wereld van verschil. Ik ga er vanuit dat ik nog jaren met deze bikini kan doen!  De service is trouwens super! Ik had het setje met een dag al in huis. Laat al die zomerdagen nu maar komen!


Delen is lief

20 gedachten over “New in | Lagoen Mix & Match bikini

  1. Het broekje is inderdaad wat klein haha, maar gelukkig hebben ze ook een normaal model! (en een string, afijn)

  2. Echt superleuk dat je hem zo kunt aanpassen! Het broekje zou voor mij alleen iets te klein zijn, hahaha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven