Want to wear | Leopard culotte

Want to wear outfit met panterprint culotte lizzy pieces shirt en witte plateau sneakers van bullboxer

Al die panterprintjes in het straatbeeld, ik vind ik heerlijk! Alhoewel het natuurlijk in sommige gevallen iets minder goed werkt.. Zolang iedereen zelf happy is met z’n outfit vind ik het helemaal prima hoor ;). Mocht je nou ook gek zijn op deze wilde print, maar geen idee hebben hoe je het moet combineren: I got your back! Je kunt bij mij terecht voor gratis online styling advies! Lees DIT artikel maar eens door voor wat meer info.

Heb je geen advies nodig, maar wel wat inspiratie? Dan laat ik je hierbij een hele leuke outfit zien! Een panterbroek is namelijk niet zo lastig te stylen als je denkt. Draag het simpelweg met een zwart (of wit) t-shirt en eenvoudige schoenen. In dit geval gaat het om een culotte. Deze broek is dus wat korter en wijder. Dit kun je goed dragen met een paar sandalen of een sneaker met dikke zool. De plateauzolen geven je de lengte terug die de net-niet-lange broek van je benen had afgesnoept. Maak het geheel af met een fijne crossbody tas met rood accent. En jazeker, rood en roze gaan prima samen! Het is juist lekker speels en nonchalant. Zelf heb ik een flared leopard pants die ik regelmatig draag. Check de foto’s op mijn Instagram account om te zien hoe ik het combineer! (En volg mij meteen even @Joannemmm. Vind ik gezellig!)


Outfit details: Zwarte envelop tas: Pieces | Culotte broek met panterprint: SisterS point | Zwart Lizzy t-shirt met hart: Pieces | Witte platform sneakers: Bullboxer – complete outfit verkrijgbaar bij Wildstore 


Delen is lief

8 gedachten over “Want to wear | Leopard culotte

  1. Ik vind dat zo leuk he die print. Die broek staat je ook echt geweldig! Ikzelf vind dat zo moeilijk te combineren bij mezelf dat ik er niet aan durf te beginnen haha

  2. Gewaagde look, maar staat je goed hoor. Dierenprintjes zijn noet zo mijn ding, komt misschien ook omdat ik er het figuur niet voor heb 😉

  3. die broek staat je echt super. ik vind die print heel gaaf maar ben bang dat het me niet staat of ordinair maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven