New in | Flash tattoos

Flash tattoos. Wie is er niet gek op deze trend? Toen ik een mailtje kreeg van Flashtattoo shop, ben ik snel op de site gaan kijken. Ze hebben zoveel verschillende soorten! Toen ik de ‘Hindi beauty’ designs zag was ik meteen enthousiast. Dit zijn pas gave plakplaatjes! Vandaag laat ik ze dan ook met alle plezier aan jullie zien 🙂

 ‘Hindi Beauty’ + ‘Mayan Beauty’ 


Delen is lief

10 gedachten over “New in | Flash tattoos

  1. Wauw die op je linker hand is super! Volgende week met Solar ga ik mezelf weer lekker volplakken met die dingen haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven