Shop tip | 8x tiny sunglasses

Was het je al opgevallen? De kleine zonnebrillen maken een echte comeback! Waar het vorig jaar nog ging over de grote cat eye brillen, zijn nu de smalle versies mega populair. Alle grote bloggers, influencers en mode gekkies lopen er mee rond.

De kleine brilletjes vallen lang niet bij iedereen in de smaak. Ze noemen deze hype dan ook wel de ugly-zonnebrillentrend. Toch moet ik eerlijk toegeven dat er een aantal gave modellen tussen zitten. Dan heb ik het niet over de super tiny glasses, maar over het maatje ertussen. Niet groot, maar ook niet zo klein dat je ogen er niet achter passen, snap je? (Ik heb zelf een kleine zwarte cat eye zonnebril)

Hierboven heb ik een aantal van die zonnebrillen op een rijtje gezet. Van een rond montuur, tot de echte ‘lelijke’ rechthoekige. Mijn favoriet is in ieder geval de rode, rechts onderin. En wat vind jij er eigenlijk van? Ik ben benieuwd!

1. Ovale gele zonnebril | 2. Ovale metalen zonnebril | 3. Witte smalle zonnebril | 4. Rose gouden zonnebril | 5. Rechthoekige retro zonnebril | 6. Witte cat eye zonnebril | 7. Zwarte cat eye zonnebril | 8. Rode cat eye zonnebril


Delen is lief

14 gedachten over “Shop tip | 8x tiny sunglasses

  1. Grappig om te zien dat ze weer een comeback maken. Moet dan altijd denken aan housebroeken en rappers met hun baret achterstevoren.

  2. Daar moet ik dan wel even een beetje aan wennen. Gelukkig heb ik een klein en smal gezicht, dus wie weet kan ik dan eindelijk een goed passend model vinden.

  3. Niet helemaal mijn ding. Ik ben zelf meer van de groten. Toevallig van een vriendin er 1 getest. Staat me gewoon totaal niet. Wel jammer want haar stond het heel tof

  4. Nou helemaal perfect voor mij, ik heb een heel smal hoofd en draag kinder zonnebrillen omdat niks me past. Kleine modellen heb ik nodig! YAY.

  5. Dit is goed nieuws voor mij! Al die grote zonnebrillen staan me niet, omdat ik een smal gezicht heb. Meer kans om een mooie zonnebril te scoren.

  6. Ik vind het bij sommige Instagrammers etc. heel tof staan, maar zou er zelf niet zo snel aan beginnen haha! Bovendien draag ik zodra het zonnig is áltijd een zonnebril, omdat mijn ogen het licht feller vinden dan bij veel andere mensen, dus dan zou zo'n klein brilletje niet echt helpen ben ik bang ^^

  7. Ik vind ze erg leuk om te zien maar voor mij denk ik niet geschikt, mijn neusbrug is laag en dan kijk ik nooit door de glazen van de bril maar tegen de rand.

  8. Ik zag het laatst op tv voorbij komen, deze kleine zonnebrillen. Ik heb hele slechte ogen en lenzen, dus mijn zonnebril moet echt mijn ogen beschermen, anders zie ik nog niks. deze trend( hoe leuk ook) laat ik aan me voorbij gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven