Giveaway | Hoesjes Outlet kerst winactie

GESLOTEN – Jaaa, het is bijna kerst! Tijd voor cadeautjes! Speciaal voor mijn leuke volgers heb ik een winactie opgezet. (Ik ga er maar even vanuit dat jullie leuk zijn en graag dingen winnen, haha!) In samenwerking met Hoesjes Outlet mag ik 2 x €20 shoptegoed weggeven! Wie wil dat nou niet?

In de webshop verkopen ze allerlei verschillende soorten hoesjes. Ik denk dat iedereen er wel wat uit kan zoeken! Een geweldig kerstcadeautje voor jezelf, toch?! (of als je lief bent, verras je iemand anders) Hoesjes Outlet heeft accessoires voor verschillende telefoons, waaronder hoesjes voor je iPhone 6! Om precies te zijn, alle types even op een rijtje: iPhone 5s, 5c, 6, 6s, 6s plus, Samsung Galaxy S4, S5, S6.

Super leuk allemaal, maar HOE DOE JE MEE? Gelukkig is het niet zo moeilijk: Laat een reactie achter onder deze post met je e-mailadres en taadaaa, je maakt kans op €20 shoptegoed van Hoesjes Outlet!

Wil je extra veel kans maken op het shoptegoed?
– Volg Make people stare op Bloglovin’   (+1)
– Volg mij op instagram @Joannemmm  (+1)
– Like de facebook pagina van Make people stare   (+1)
– Like de facebook pagina van Hoesjes Outlet   (+1)
en laat even weten in de reactie welke extra stappen je hebt uitgevoerd! Je kunt meedoen aan deze giveaway t/m donderdag 24 december 2015! De twee winnaars krijgen op eerste kerstdag een mailtje! 🙂 Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Delen is lief

13 gedachten over “Giveaway | Hoesjes Outlet kerst winactie

 1. Ik doe graag mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  en mijn email is zoe2308[at]live.nl

  Liefs, Zoë

 2. Ik doe heel graag mee! Aan mijn simpele, zwarte hoesje is nu wel te zien dat ik 'm al een tijdje heb, dus ik zou graag een nieuwe willen kopen! misshappinez[at]hotmail.nl

 3. Wat een superleuke hoesjes hebben ze daar! Vooral zo'n cassettebandje vind ik wel heel tof. Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen gedaan. (Instagram paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul) Mijn e-mail is paramara1982[at]gmail.com.

 4. Ik had graag mee willen doen, maar de Galaxy S6 Edge staat er helaas niet tussen. Ik wens iedereen succes! 🙂 XO

 5. Jaa leuk! Ik doe meeee, heb helemaal niet zo veel telefoonhoesjes! Ik volgde je (zag ik) nog helemaal niet op bloglovin, dus dat heb ik uiteraard ook meteen even gedaan. Verder volg ik je natuurlijk op facebook en instagram. Hoera 😀

  XXX

 6. Ik doe graag mee! Ik ben echt dol op leuke hoesjes! Mijn e-mail is jooolet[at]live.nl en ik volg je vanaf nu ook via Bloglovin' en insta (@thingsiwanttoblogabout). Nu maar hard duimen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven