Modeling | Hi 2016!

Kees Penders photography model Joanne M Suzanne Hendrikx makeup muah

Halloooo 2016! Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke ‘New Years Eve’ gehad – en een fijne dag, en nacht, en ochtend! Ik ben super benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in dit gloednieuwe jaar! Misschien komt er zelfs wel een heel nieuw avontuur aan. Goed, ik leg het even uit. Ongeveer een weekje geleden had ik een casting van mijn modellenbureau. Ze zochten namelijk meiden die graag internationaal zouden willen werken. En… een aantal mensen uit Milaan hadden wel interesse in mijn (bijzondere, misschien coole, alien) gezicht. De dag na de casting mocht ik dan ook een testshoot doen in Amsterdam. Binnen twee weken hoor ik meer! En natuurlijk laat ik het dan even weten 🙂

Kees Penders photography model Joanne M Suzanne Hendrikx makeup muah

Photo: Kees Penders | Model: Joanne M. | MUAH: Suzanne Hendrikx


Delen is lief

9 gedachten over “Modeling | Hi 2016!

  1. Spanneeeend!! Je gave alien gezicht gaat het nog ver schoppen haha! 🙂 Gelukkig nieuwjaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven