Outfit | The Stones

Ohmy, how I love this shirt! Ik wil ‘m gewoon elke dag dragen en overal mee combineren! Ik scoorde dit pareltje op de mannenafdeling van de Bershka. Liefde voor jongenskleren! Hij zit ook zo vreselijk fijn! (Merk je mijn enthousiasme?!) Een goede jeans eronder, Dr. Martens aan en gaan met die banaan. Oh en die leuke kettinkjes komen trouwens van de Action. Waarschijnlijk voor een eurootje, yes!


Band shirt: Bershka | Jeans: H&M | Necklace: Action | Shoes: Dr. Martens

Photography: Guido de Graaf


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | The Stones

  1. Gaaaf shirt! Ik heb laatst ook een rolling stones shirt besteld bij H&M man, ben er blij meeee! šŸ™‚

  2. Aaah, wat leuk! Stiekem kijk ik ook wel eens op de mannenafdeling, vooral bij vintage winkeltjes (dan mag het gewoon). Super leuk gecombineerd, die kettinkjes: love it en dat voor een euro!

  3. Jaaaa ik snap je enthousiasme helemaal! Ik vind hem heel tof. Ik ga gelijk even kijken want vind handshirts zo leuk. <3
    Gave schoenen ook!
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven