Jo in Milano #03 | Bella

Eindelijk. Na anderhalve week heb ik de Duomo gezien! Ik zag dit mooie gebouw al een paar keer vanuit de tram, maar had nog niet de moeite genomen om er ook echt heen te gaan. Vaak waren de castings aan de andere kant van de stad. Links, rechts of helemaal onderaan. Na al dat reizen had ik gewoon geen zin om weer speciaal het centrum in te gaan, haha! Het is meestal zo’n 45 minuten reizen naar mijn appartement. Vandaag had ik 3 castings met lekker veel tijd ertussen. Mijn route van casting 1 naar nummertje 2 kwam precies langs de Duomo. Het werd dus hoog tijd om hier uit te stappen! Het was een prachtige dag vandaag. Afgelopen week hebben we helaas best veel regen en harde wind gehad. Hopelijk blijft deze strak blauwe lucht nog een tijdje! Heerlijk!

Ziet er best gezellig uit toch? Hier kom ik elke dag langs wanneer ik naar het metro station loop!

Afgelopen zaterdag had ik trouwens afgesproken met Imke (Nederlands model), Stefano, Marina en Ismaele bij Piazza Gae Aulenti. We hebben hier gezellig wat gedronken met z’n alle. Ik bestelde een hot chocolate. Oke, ‘lekker boeiend’ zul je wel denken… Maar het was totaal anders dan de chocolademelk die we in Nederland kennen. Het was zo dik als een gesmolten paashaas en het voelde alsof je een pot warme Nutella aan het drinken was. Zo slecht, maar zo goed. Weer een ervaring rijker. Toen het donker werd, kregen de fonteintjes allemaal mooie kleuren en werd er muziek afgespeeld. Super mooi gezicht tussen die mega hoge en grote gebouwen!


Delen is lief

10 gedachten over “Jo in Milano #03 | Bella

  1. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Helaas is het evenement nu alweer afgelopen. In augustus vindt de zomereditie plaats 😉 Mooie foto's van Milaan trouwens. Ik ben er nog nooit geweest, maar als ik dit zo zie, zou ik zo een ticket erheen kopen. En die chocomelk klinkt echt geweldig!

  2. De duomo is zo mooi, 2 jaar geleden ook mogen bewonderen 🙂 Lekker die chocomel!! Ik heb dat 1x ook ooit in nederland gehad, zo mega slecht en je komt er super vol van te zitten maar zooo lekker

  3. Wat tof dat je tussen je castings door ook nog even van de stad en mooie plekjes kunt genieten. En wat betreft de warme chocomelk: die onthoud ik. Ik ben dol op chocomelk en Milaan staat hoog op mijn travel-list, dus dat is zeker een must-do daar! Have fun!

  4. Hahah eigenlijk moet je het een keertje proberen! Zeker niet vies, maar zo vreemd hahah. Als ik maar 1 casting heb of eentje die heel kort duurt, heb ik wel aardig wat vrije tijd. Maar je bent wel altijd onderweg… Dus vaak wil je ook gewoon zo snel mogelijk naar het appartement om te eten en te slapen 😛 Ik heb nog geen einddatum. Het zal waarschijnlijk rond de eerste week van Maart worden.

  5. Haha ik moet dus geen chocoladmelk bestellen als ik ooit nog een keer in milaan kom. Heb je veel vrije fijd daar? En hoe lang blijf je nog?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven