Instagram | #mooigebouwtjehoor

instagram architectuur fotografie #mooigebouwtjehoor Joanne Maalderink huizen gebouwen Amsterdam Duitsland @Joannemmm

Waar ik vroeger niets moest hebben van ‘saaie oude gebouwen’, ben ik nu een echte liefhebber van architectuur. Als je mij volgt op Instagram heb je het waarschijnlijk al eens voorbij zien komen. Ik deel regelmatig leuke straatjes, gebouwen en huizen met de hashtag #mooigebouwtjehoor. Dus mocht jij er ook een fan van zijn, is het misschien leuk om daar even doorheen te scrollen 😉 De mooiste foto’s heb ik gemaakt op vakantie in Duitsland (prachtig al die vakwerkhuizen!) en natuurlijk in onze hoofdstad Amsterdam. Soms moet je ook in een onbekende stad wat vaker omhoog kijken. Er kan boven een suf winkelpand wel eens een ontzettend mooie gevel zitten! 

Volg jij mij al op Instagram? 📷 @Joannemmm

instagram architectuur fotografie #mooigebouwtjehoor Joanne Maalderink huizen gebouwen Amsterdam Duitsland @Joannemmm

Al deze foto’s zijn genomen met mijn telefoon, de Huawei P9 Lite. Echt een aanrader voor goede scherpe beelden! Dus als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone zou ik deze (of bijvoorbeeld de Huawei P10 Lite) zeker even checken!


Delen is lief

16 gedachten over “Instagram | #mooigebouwtjehoor

  1. Wow wat een mooie selectie van gebouwen en foto's! Ik hou ook wel van gebouwen met een verhaal eerlijk gezegd.

  2. Dit kan ik mij zo goed voorstellen. Ik kijk graag naar monumenten uit de Romeinse tijd. Heerlijk om door deze kastelen te lopen.

  3. Haha, wat leuk dat je dat continu deelt op Instagram! Ik zag al wel heel veel gebouwen voorbij komen, maar de hashtag #mooigebouwtjehoor was me nog niet opgevallen. Leuk!

  4. Ik kan ook zo genieten van mooie gebouwen <3 in Parijs kijk ik altijd mijn ogen uit maar ook Amsterdam heeft zoveel mooie oude huizen.

  5. Soms kijken we tijdens shoppen gewoon niet goed om ons heen, elke stad heeft wel mooie huizen! Ik vind de huizen in Duitsland ook mooi! Er zit zoveel werk in 🙂
    Maar in Utrecht zijn er ook een hoop mooie huizen te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven