Jo in Milano #02 | Mooie gebouwen en zonsondergang

Het is gewoon al vrijdag! Deze ‘week’ is mega snel gegaan. Ondertussen heb ik al wat meer van de stad gezien. (Zoals het mooie gebouw hierboven, die ik vlakbij een casting tegenkwam. Vraag me trouwens niet wat het is. Geen idee. Gewoon heel mooi haha.) Dit weekend heb ik geen casting of job, voor zover ik nu weet, dus het is tijd om de toerist uit te hangen!

Links op de foto zie je de mooie straat waar mijn agency zit. Oh en dat batman standbeeld staat daar heel random bij de ingang haha! 

Vanavond heb ik samen met m’n kamergenoot de zonsondergang bekeken vanaf het dak. Pretty! Jammer genoeg gaat mijn leuke roommate morgen alweer weg šŸ™ Ondertussen zijn er ook alweer twee nieuwe modellen in ons appartementje gekomen. Ze komen en ze gaan haha! Gelukkig heb ik een fijne plek op de kamer waar ik voorlopig nog wel even blijf!


Delen is lief

6 gedachten over “Jo in Milano #02 | Mooie gebouwen en zonsondergang

  1. Woeh wat interessant, het 'modellenleven'. Het ziet er wel echt prachtig uit daar, vooral de foto's met de zonsondergang zijn mooooi!

  2. Mooie foto's!! Die straat waar je agency zit ziet er echt te leuk uit haha. En dat Batman beeld… Briljant :') Veel plezier nog!! En ben benieuwd naar je toeristenfoto's hahah šŸ˜€

    XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven