Jo in Milano #01 | Ciao

Ciao vanuit Milaan! De eerste dag was chaos. Na een goede vlucht met een gezellige buurman en prachtig uitzicht op hoge bergen, kwamen Imke (mede model uit Nederland) en ik aan op het vliegveld. We werden met open armen ontvangen en vervolgden onze reis meteen met een autoritje. Ofja, meteen… Eerst maar eens die huge-ass koffer van mij in die auto zien te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt hoor. Met de achterbanken half plat en zittend in een of andere yoga houding. Prima. Daarna begon dus die drukte. Iets met OV-achtige kaarten kopen, lange rijen, mega lange rijen, dichte telefoonwinkels en een casting van Imke tussendoor. Oh en we zijn ook nog even langs mijn eigen agency geweest. Maten checken en polaroids maken. Uiteindelijk was ik ’s avonds rond 8/9 uur in mijn appartement. Koffers dumpen en slapen. Volgens mij passen er trouwens zo’n 9 modellen in mijn verblijf. Elke slaapkamer 3 bedden, waarvan er nog maar eentje bezet was in mijn nieuwe kamer. Nog lekker rustig en een relaxed kamergenootje. Vandaag stond er maar 1 casting voor mij op de planning. Aangezien dat metro/bus/tram kaartje nog niet geregeld was, kon ik nog niet in mijn eentje op stap. Helemaal niet zo erg hoor. We hebben weer gezellig rondgereden met Stefano, Marina, Ismaele en Imke. Taxi service naar de casting dus. Hierna nog even lunchen, een beetje lachen om alle Nederlandse woorden die ze hier zo leuk uitspreken en daarna naar ‘huis’. Het is wel even wennen aan het openbaar vervoer hier. Maar het is me gelukt. Wat heeft Milaan trouwens ontzettend veel slingerweggetjes. Ben benieuwd of ik hier morgen ook weer goed doorheen manoeuvreer. Er staan namelijk 4 castings op de planning!


Delen is lief

4 gedachten over “Jo in Milano #01 | Ciao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven