Jo in Milano #09 | Enjoy the sun

Yesss, dit was een fijne week met lekker veel zon! Hier heb ik dan ook echt van proberen te genieten. Tussen de castings door chillen bij het water, street art spotten en mensen/toeristen observeren. Het liefste in mijn favoriete buurt van Milaan, Navigli. Er zijn grachten met gezellig terrasjes en knusse cafés. In het weekend ben ik nog met een paar huisgenoten ijs gaan eten. La Gelateria della Musica schijnt een van de beste ijssalons van de stad te zijn. En ja, dat moesten we natuurlijk even checken! My god wat was het lekker! Pure chocola, hazelnoot en koffie met stukjes cookies. Zo romig en zo veel smaak. Je moet het eigenlijk gewoon zelf gaan ervaren!

Maak ik misschien te veel foto’s van ijsjes? Sorry not sorry.

Aangezien binnenkort de Men’s Fashion Week hier begint, zijn er super veel mannelijke modellen in town. Dit zorgt er alleen wel voor dat je ineens 10 keer zo lang moet wachten op gemixte castings! Laatst zat ik bijvoorbeeld zo’n 2 uurtjes te wachten in de rij. Op de grond. Op straat inderdaad. De rij was zo lang dat het niet meer in het gebouw paste! (hashtag model life) Verder zie je rechtsboven een hele lekkere lunch met een oud-kamergenoot van vorig seizoen en onderin een sneak peek van de andere resultaten van m’n testshoot! Een beetje geduld, ze komen snel online!

Tenslotte nog even deze slechte kwaliteit foto’s met vreselijke belichting, maar ik MOEST het gewoon met jullie delen. Ik kocht eindelijk een perfecte jazzpants en dat ongelofelijk geweldige awesome jasje! HIJ IS ZO GAAF! Als ik weer op Nederlandse bodem ben, moet ik zo snel mogelijk fatsoenlijke foto’s hiervan maken! Kan ook niet wachten om ‘m te dragen! ‘Helaas’ is het hier nu toch echt te warm…


Delen is lief

7 gedachten over “Jo in Milano #09 | Enjoy the sun

  1. Die broek lijkt me heeerlijk! En super gaaf dat jasje! Echt ook iets voor jou hahah! Helaaaas dat het te warm is ja ;P

  2. Haha "helaas" te warm.. :p bofkont. Klonk als een goede week! Ben benieuwd naar de rest van de testshoot! Het jasje is zó gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven