Jo (niet meer) in Milano #06 | Home again

Jaja, ik ben al weer een tijdje op Nederlandse bodem! Voor een dikke maand heb ik geleefd in een modellenappartement. Dat klinkt trouwens super fancy, maar dat valt reuze mee hoor. Of tegen. Gewoon een prima plekje bomvol meiden die uit allerlei verschillende landen komen. Met één koelkast/keuken en twee badkamers. Just so you know. In vijf weken heb ik veel mensen ontmoet, prachtige gebouwen gezien (en liefde ontwikkeld voor de Duomo), meer dan 60 castings gedaan, gewerkt voor onder andere Antonio Marras en Diesel, lekkere ijsjes gegeten (en lekkere pizza, en pasta, en gebakjes en….), een gezellige agency party gehad, mijn verjaardag gevierd en van de stad genoten met goede koffie. Oh en ik kocht een awesome zonnebril voor maar €5. Ik ben een ervaring rijker en ga misschien over een tijdje wel weer terug naar Milaan! Het bureau is super en ik voel me eigenlijk wel een beetje thuis in deze stad. De modewereld blijft een raar iets, maar het is vooral erg gaaf!


Delen is lief

6 gedachten over “Jo (niet meer) in Milano #06 | Home again

  1. Zo tof dat je dit gedaan hebt! Klinkt goed! En die zonnebril voor 5 euro hahah, lang leven de beste koopjes ooit 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven