Jo in Milano #08 | Shoot & good food

Alle negen bedden zijn weer bezet. Met andere woorden: ons modellenappartement zit bommetje vol! Mijn kamergenoot waar ik al een week de slaapkamer mee deel, is gelukkig super chill en aardig. De nieuwe (want iedereen slaapt met 3 meiden in een ruimte) heb ik net een paar minuten geleden ontmoet, maar dat moet vast wel goed komen. Als iedereen zijn eigen rommel gewoon op zou ruimen, zou je het bijna gezellig noemen haha. En meer dan één koelkastje voor zoveel mensen zou ook handig zijn. Maar goed, we dealen ermee! Stay positive. 

Zoals ik vorige week al voorspelde, was het weer een beetje stom. Heel heet, benauwd, veel regen en keiharde onweer. De muggen zijn in ieder geval wel heel erg happy met dit weertje. Ik zelf wat minder happy met die blije muggen.

Vorige week had ik naast mijn castings ook twee testshoots in de planning! Yes! Ik vind het altijd leuk om weer te shooten en te werken met nieuwe mensen. Voor de eerste ging ik naar een andere stad hier dicht bij Milaan, Lecco. Het zag er zo schattig uit met de bergen op de achtergrond en alle natuur. Even weg uit de grote stad. De fotografe en visagiste waren ook nog eens super lief en de jurken waren prachtig. Ook de andere fotoshoot was geslaagd. Ik kan niet wachten tot ik alle resultaten kan delen! Er staat trouwens al een preview online op mijn facebook pagina Joanne M. Dus mocht je nieuwsgierig zijn…. even kijken!

Natuurlijk geniet ik ook volop van het Italiaanse ijs hier! Hierboven zie je pure chocolade en cookies. Zo lekker! Oh en laatst had ik koffie en nougat smaak… met stukjes! So good. Die crêpe met nutella, aardbeien en vanille ijs was trouwens ook geen slechte lunch. (Nu krijg ik weer honger!) De komende dagen ga ik vooral weer veel castings af. Mocht er iets spectaculairs gebeuren, laat ik het natuurlijk weer weten! 


Delen is lief

9 gedachten over “Jo in Milano #08 | Shoot & good food

  1. Oh wat ziet die crepe er lekker uit zeg! Jammer dat ik ze in werkelijkheid nooit echt lekker vind want ze worden altijd zo snel hard(in Frankrijk dan) Maar ze zien er altijd zo heerlijk uit:D

  2. Oh mijn god die crêpe met nutella :O Oh mijn god. Ik wil er zo een. Nu. Het water loopt me letterlijk in de mond nu haha! Verder klinkt het zo leuk om daar te zijn! Lekker creatief bezig zijn, nieuwe contacten leggen én dan ook nog eens in Milaan! Jaloers 😀

  3. Die foto die je als laatst op fb hebt gezet is zo mooi! Heel tof allemaal. En oooh dat ijs!! Ik ben heel benieuwd naar alle foto's!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven