New in | Love my Dr. Martens Sandals

Effra Dr. Martens sandalen chunky sandals

Helemaal blij laat ik een foto van m’n nieuwe schoenen zien: ‘Sandalen? Die dragen van die toeristen toch altijd met sokken erin?’ ‘Oh die zien er wel comfortabel uit voor mensen met moeilijke voeten.’ Uhm… ja, maar ik ga ze niet dragen met sokken. En ja, mijn voeten zijn niet bepaald makkelijk, maar ik vind mijn nieuwe Docs dus vooral heel gaaf, stoer en chunky (want dat is hip modewoord voor lompe sandalen die helemaal on-trend zijn). Daarnaast lopen ze heeeerlijk! Ik had geen enkel paar open schoenen waar ik een fatsoenlijk stuk op kon lopen. En aangezien ik helemaal verliefd ben op mijn Dr. Martens boots, wist ik meteen naar welke winkel ik moest! Zijn er nog meer fans die mij steunen?


Delen is lief

4 gedachten over “New in | Love my Dr. Martens Sandals

  1. Omg JAAAAA! Ik heb heel veel van die dingen die ik gewoon echt 'mooi van lelijkheid' vind. Normcore to the max, ik wil deze sandalen ook!

    <3

  2. Ik vind ze gaaf! Passen ook precies bij je stijl! En niets is zo fijn als een paar sandalen die super fijn lopen šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven