Shop tip | 6x leopard love

Blogger shop tip najaarstrend kleding met panterprint leopard rok sjaal blouse

Waarschijnlijk weet je ondertussen wel dat ik gek ben op panterprintjes. Ik heb namelijk al een velvet broek, een vintage blouse, een midi rok en een jas van imitatiebont met deze geweldige print. En om deze liefde nog meer te benadrukken, wil ik je een aantal toffe leopard items laten zien. Het is een print die voor bijna iedereen geschikt is. De blouse linksboven is bijvoorbeeld heel netjes en zou heel chic staan met een zwarte blazer. De grijze sjaal is juist voor een subtiele touch en de warme trui is lekker casual. Er zijn op dit moment heel veel kledingstukken en accessoires te koop met panterprint. Niet alleen meer in bruintinten, maar ook in het grijs, zwart-wit en in felle kleuren. Er is dus vast een wild printje die ook bij jouw stijl past! Welke van de bovenstaande items is jouw favoriet? Ik kan niet kiezen tussen het rokje en de heerlijke faux fur!


1. Leopard blouse met strik: Vero Moda | 2. Grijze sjaal met ruiten en panterprint: Vero Moda | 3. Bruine trui met panterprint: Vero Moda | 4. Panterprint broek met streep: Studio Anneloes | 5. Leopard rok met rits: Vero Moda | 6. Grijze panterprint jas van imitatiebont: Geisha – bekijk of shop al deze dameskleding bij Expresswear.nl 


Delen is lief

13 gedachten over “Shop tip | 6x leopard love

  1. Zo leuk dat luipaard printje! Ik heb onlangs voor het allereerst zelf iets gekocht met luipaardprint. Vond dat nooit iets voor mezelf, maar nu ik er een blouse van heb vind ik het stiekem toch wel weer leuk haha

  2. Ik houd niet van dit soort prints, maar ik kan wel zien dat het op zich leuke kleding is. Vooral die met die zwarte strik vind ik grappig.

  3. Leuk artikel! Ik vind die sjaal wel heel erg tof, verder dan dat zal het bij mij niet komen met de luipaardprint denk ik, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven