Shop tip | 6x spijkerjasjes met print

spijkerjas met koeien print denim jack met stippen ruiten gingham camouflage panterprint mode blog inspiratie

Waarschijnlijk is het je wel eens opgevallen dat ik gek ben op spijkerjasjes. Ik heb er dan ook een stuk of 4 aan m’n kledingrek hangen. En stiekem heb ik er laatst nog eentje bijgekocht. Oeps! Natuurlijk zijn ze allemaal compleet anders en is het ontzettend nuttig om er meer dan één in je kast te hebben… 😉 Wat er nog wel ontbreekt is een denim jack met een gave print! Ik werd op slag verliefd toen ik al deze jasjes online tegenkwam. Ze zijn allemaal zo tof! Zo fleur je een simpele outfit meteen helemaal op. Misschien moet ik binnenkort mijn collectie nog meer uitbreiden met zo’n echte eyecatcher. Wat vind jij? Geweldig of iets te heftig?

1. Denim jack met camouflage print | 2. Cropped denim jack met kleine stippen | 3. Denim jack met panterprint | 4. Denim jack met koeienprint | 5. Denim jack met gingham print | 6. Cropped denim jack met polkadots 


Delen is lief

11 gedachten over “Shop tip | 6x spijkerjasjes met print

  1. Die panter print vind ik wel erg tof hoor. Echt enorm leuk dat je spijkerjasjes nu in verschillende printen heb. Dat was 'vroeger' wel anders!

  2. Ik vind deze 6 jasjes echt onwijs gaaf! Helaas heb ik er nog geen in mijn bezit. Heb nog steeds geen spijkerjasje gevonden dat echt bij me past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven