Shop tip | Travel in style: 10x modieuze koffers

Shop tip: reis in stijl met deze handbagagekoffers van SuitSuit fabulous fifties pastel retro koffer kleine modieuze trolley koffers

Zoals ik al vertelde in m’n laatste outfit post, ga ik binnenkort op citytrip naar Valencia. Het gaat de eerste keer worden dat ik alleen met handbagage vlieg. Ik zal dus mijn packing skills goed moeten gebruiken om alles erin te krijgen! Gelukkig heb ik een fijne koffer met allerlei vakjes, ritsen en flappen. Dat maakt het organiseren van je spullen altijd wat makkelijker. Jammer genoeg ziet deze trolley er alleen niet echt fashionable uit… Wat zou ik toch graag zo’n handbagagekoffer uit de SuitSuit fabulous fifties collectie willen hebben! Hoewel ik in m’n kledingkeuze helemaal niet van de pastelkleuren ben, ben ik wel helemaal verliefd op deze zoete snoepjes. Alle onderstaande opties zijn trouwens ook wel erg aantrekkelijk. Wat stoerder of juist lekker retro. Met al deze suitcases reis je in ieder geval in stijl! Welke is jouw favoriet?

Alle SuitSuit koffers zijn te koop bij Bagageonline.

Shop tip: reis in stijl met deze handbagagekoffers van SuitSuit fabulous fifties pastel retro koffer kleine modieuze trolley koffers

Delen is lief

5 gedachten over “Shop tip | Travel in style: 10x modieuze koffers

  1. Ik vind die SuitSuit koffers al jarenlang zó mooi! Ik wil er ooit nog graag zo eentje bemachtigen. 🙂

  2. Die oudroze is wel enorm cute! Ik heb al bijna 20 jaar mijn felrode Samsonite handbagage koffer die al heel veel van de wereld heeft gezien en somehow kan ik er geen afscheid van nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven