Self portrait | Shadows & sunshine

Fotografie heeft mij altijd al geboeid. Ik ben überhaupt gefascineerd door creatieve mensen en artistieke dingen. Mooie beelden maken valt hier natuurlijk ook onder. Of dat nou is als model, stylist, creative director of fotograaf. De laatste tijd probeer ik me steeds meer te verdiepen in de rol achter de camera. Sinds ik zo’n mega handige afstandsbediening heb voor m’n Canon, is zelfportretten maken easy-peasy-lemon-squeezy. Of het ook mooi is is een ander verhaal. Daar mogen jullie nu over oordelen.

Delen is lief

7 gedachten over “Self portrait | Shadows & sunshine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven