Want to wear | Summer in sandals

Misschien hebben jullie het ondertussen wel door. Ik ben dus gek op sandalen! Ten eerste loopt het gewoon verschrikkelijk fijn, tenminste… als je de goede schoenen hebt gekocht haha. Nu ik hier in Milaan bijna elke dag door de stad moet rennen en vliegen, kan ik me geen betere schoen wensen. Ik ben nou eenmaal geen sneaker-meisje (ook al heb ik dat echt geprobeerd en heb ik nog steeds gevoelens voor mijn enige paar adidas neo sneakertjes). Ten tweede zijn ze cool. Ik vind vooral de exemplaren met dikke zool, brede bandjes of van stevig materiaal heel gaaf. Deze outfit hierboven zou dan ook perfect zijn voor mij. Zo’n denim salopette rokje is door deze combinatie alles behalve tuttig. Had ik al verteld waar je alle items kun shoppen? Bij Esprit! Inclusief dat toffe tasje wat je als een riem om je middel maakt. Helemaal leuk! En handig voor de komende festivals!

Kijk eens wat een fijne stappers! Hier krijg je toch meteen shopdrang van? Of misschien is jouw stijl toch wat vrouwelijker en loop je liever op hakken in het zonnetje. Nou, dan word je waarschijnlijk wel enthousiast van de stoere heels hieronder! Als ik er een hele dag op zou kunnen lopen zonder pijn aan mijn voeten te krijgen, zou ik ze ook maar al te graag willen hebben. Alhoewel, ik heb stiekem toch behoorlijk wat schoenen die eigenlijk maar lekker zitten voor een paar uurtjes… Ik ben gewoon geen superster in het lopen op hakken. (Maar je bent toch model? Eh ja, soms ben ik dat inderdaad. Ik loop gewoon liever op boots en sandalen met stevige zool. Gevoelige voetjes enzo. En zulke schoenen vind ik awesome.) Wat draag jij liever in de zomer? Sandaaltjes met of zonder hak?

*


Delen is lief

6 gedachten over “Want to wear | Summer in sandals

  1. jaa super fijne dingen zijn het. Ik heb ook helemaal geen ballerina's ofzo, het zijn of dichte schoenen of sandalen! Hele fijne zomerschoentjes heb je hier op een rijtje gezet 🙂

  2. Wat een leuke post! Zelf ben ik meer van de hakken, maar sandalen kunnen mijn voeten ook enorm waarderen, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven