Jo in Milano #10 | Home sweet home

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben weer in Nederland! Na bijna 6 weken is het toch wel fijn om weer thuis te zijn. Mijn terugreis verliep alleen iets anders dan gehoopt, maar daar kom ik aan het einde van deze post nog op terug! De laatste week was het warm. Of zeg maar heet. Elke dag minimaal 30 graden! Het was lekker om te chillen in de schaduw met een ijsje, maar uren reizen naar de castings is dan toch wat minder. Ik ben gewoon geen fan van plakkerige mensen in plakkerig openbaar vervoer haha!

Hierboven op links zie je een verrukkelijk burrito die er heel nasty uitziet. Maar echt, geloof mij, het was zo goed! Mocht je in milaan zijn en zin hebben in afhaal Mexicaans, (is dat een gebruikelijke term? net als afhaalchinees?) dan moet je naar MAMAstrEAT! De taco’s en tapas zagen er trouwens ook heerlijk uit. En het is goedkoop. Heel chill. Op mijn laatste dag heb ik dus die lekkere hap gegeten bij het water samen met Lisa en Louise (modellen van m’n moederbureau in Nederland). Deze modellies waren allebei ook nog eens jarig toen ze in Milaan zaten. We hebben het natuurlijk gevierd met ijs en versierde cake. Oh en ik dronk nog een lekkere smoothie bij de Juicebar. Ook een aanrader! Sapjes, yoghurt, broodjes, koffie en healthy spul midden in het centrum! Op maandag heb ik nog een hele toffe lookbook shoot gedaan voor designer Julian Zigerli. Er staat al een fotootje online op mijn facebook pagina, maar hopelijk kan ik binnenkort de hele serie met jullie delen!

Goed, en dan nu die terugreis. Het liep dus allemaal anders. Ik zou rond 21:00 vliegen, maar was al op tijd vertrokken naar het vliegveld. Ik moest namelijk eerst nog reizen van mijn appartement naar het centraal station en vanaf daar met een bus door naar Malpensa Airport. Dan kon ik lekker rustig wat eten en op m’n dooie gemak naar de gate lopen. Maar ja, die gate dus. Zelfs om 20:00 was die informatie nog niet te zien op het scherm. Geen goed teken dus. Om je een hoop gelul te besparen zal ik het maar even samenvatten: Ik was om 18:00 op het vliegveld en ben uiteindelijk pas om 02:00 (ja dat is dus midden in de nacht!) het vliegtuig ingestapt. Een beetje vertraging dus door slechte weersomstandigheden. My god. Uiteindelijk kwam ik om 06:00 thuis. Wel vreemd om zo een nacht door te halen hoor. Hebben we dat ook weer eens meegemaakt. Nu lekker bijslapen en knuffelen met vriendjelief! Home sweet home.


Delen is lief

10 gedachten over “Jo in Milano #10 | Home sweet home

  1. Wat balen van die vertraging! Ben je ineens een dag later thuis.. Ik ga je tips voor Milaan zeker onthouden voor mijn aankomende tripje daarheen! Met name die Juicebar klinkt heeeeeel lekker! X

  2. aah super lange vertraging 🙁 Maar nu weer lekker thuis!! En idd, snel een keer daten! Laat maar een keer weten wanneer je kunt 🙂 Kunnen we lekker de bossen in of een leuke stad 🙂

  3. Jammer van de vertraging! Ben benieuwd naar je lookbook shoot, en die burrito ziet er nog niet eens zo heel vreselijk uit haha! Ben dol op Mexicaans eten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven