Outfit | Double denim

Hey, daar ben ik weer! ‘Oh, waar ben je geweest dan?’ Leuk dat je het vraagt! Ik was lekker op vakantie in Duitsland. Een random dorpje waar heel weinig Pokémon te vinden waren. De jeugd van tegenwoordig (met name 20-plussers, inclusief ikzelf) begrijpt nu wel hoe rustig dat kleine dorp dus was. Daarentegen was de omgeving super mooi, net als de vakantiehuisjes #ziefoto. Lekker kneuterig en typisch Duits! Toen ik deze outfit droeg, ben ik serieus meerdere keren een fashion twin tegengekomen. Zowel vrouwen van rond de 40 jaar, als coole opa’s en hippe vrachtwagenchauffeurs. Wat fijn om zoveel mensen tegen te komen met liefde voor double denim, hahah!


Denim jacket: Vintage | Top, jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens | Choker: DIY

Wat vinden jullie trouwens van mijn toffe zonnebloem choker? Zelf gemaakt!


Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Double denim

  1. Gave outfit! Ik weet echt nooit goed hoe ik mijn spijkerjasje op een spijkerbroek kan combineren maar ik moet het gewoon maar eens doen :')
    Je zelfgemaakte choker is leuk geworden!

  2. Leuke outfit! Eerder vond ik double denim maar niks, maar als het goed gedragen wordt kan ik het nu echt waarderen, leuk! Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad.

  3. Een toffe outfit en goeie schoenen! Double denim is leuk, maar dan moeten jasje en jeans wel matchen zoals bij jou.

  4. Een toffe outfit en goeie schoenen! Double denim is leuk, maar dan moeten jasje en jeans wel matchen zoals bij jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven