New in | City bag

Deze leuke tas lag al een maand op mij te wachten! Ik bestelde ‘m namelijk toen ik nog in Milaan zat. Hij was in de sale. Je begrijpt wel hoe het dan gaat… Die heftige drang om het binnen een paar seconden in je winkelmandje te gooien, want wie weet hoe snel het uitverkocht is?! En dat is dus precies wat er gebeurde. Of ja, eigenlijk bestelde ik twee bruine tassen omdat ik niet kon kiezen. Ik gaf mijn ouders thuis de opdracht om even de kwaliteit te voelen en 100 foto’s door te appen. (Ben ik nu heel erg vreemd?) Dat is toch anders dan de nette plaatjes op een webshop met hier en daar een kloddertje photoshop. ‘Past mijn mobiel in het achterste vakje? Dat is dus ongeveer de telefoon van papa maar dan ietsjes breder. En past er in die andere wel meer spul behalve een portemonnee? Je weet wel, sleutels, een oplader, bril, koekjes? Nee? Oke, dan neem ik die met de vlechtjes! Dankjulliewel!’

City bag: s.Oliver via OTTO*


Delen is lief

13 gedachten over “New in | City bag

  1. Mooie tas! En dat naar huis appen is helemaal niet raar, haha, juist heel herkenbaar :p Prachtige foto's ook btw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven