Outfit | Cartoon jacket

Oeps, wat heeft dit lang geduurd! (Het was gewoon ‘helaas’ nog te warm de afgelopen tijd!) Vandaag deel ik ein-de-lijk outfit foto’s met mijn geweldige jasje! Misschien herken je hem nog uit de Jo in Milano update. Ik heb totaal niet gelet op de naam van de winkel, dus kan het jullie helaas niet vertellen! Het was ook echt zo’n random plekje met veel van die ordinaire chinese jurkjes. Dan verwacht je toch ook niet om ZOIETS GEWELDIGS tegen te komen?! Dus eh, sorry not sorry. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik dit jasje met Spongebob, Jigglypuff en Cartman heb meegenomen naar huis. Volgens mij ben ik verliefd.


Cartoon jacket: ?? somewhere in Milan | Top: Bershka | Jeans: H&M | Boots: Primark

Photography: Guido de Graaf


Delen is lief

13 gedachten over “Outfit | Cartoon jacket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven