Outfit | Knitted sweater and oldschool glasses

Hoewel ik een hekel heb aan kou, heb ik wél een zwak voor truien. Dus stiekem ben ik een beetje blij (echt een mini klein beetje) dat de herfst echt is begonnen. Tijd om mijn nieuwe aanwinst te showen. Deze gebreide trui kwam ik tegen bij OTTO. Hij is zo leuk! Ik zou nog wel meer colletjes in mijn kast willen hebben! Wat vinden jullie trouwens van mijn oldschool bril? Geloof het of niet, maar ik heb deze al sinds 2014! (Before it was cool) Iedereen vond het toen maar een vreemde opa bril. Nu lopen die mensen er zelf mee rond, haha! 😉


Knitted sweater: Vero Moda via OTTO* | Denim jacket: vintage Guess | Highwaisted jeans: H&M | Glasses: Specsavers | Shoes: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink 


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Knitted sweater and oldschool glasses

  1. Je hebt echt een leuke stijl. Grappig dat ineens iedereen zo'n brillen mooi vind, ik vond ze ook al lang echt mooi. Die sta je trouwens echt goed ! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven