Outfit | Sporty boyfriend blazer

Mixen met verschillende stijlen vind ik zo leuk! Vandaag draag ik mijn nette boyfriend blazer in combinatie met een sportief capuchonvest. Lekker warm (ahhh de herfst is nu echt begonnen!) en super comfy. In eerste instantie had ik het grijze vest alleen gekocht voor het sporten, maar thuis kwam ik er achter dat het ook leuk is om het met allerlei jasjes te dragen! Matcht namelijk ook heel lekker met een spijkerjasje of een leren bikerjack! Tip van de dag! Verder heb ik weer een bandana sjaaltje om m’n nek (ik draag de laatste tijd zoveel sjaaltjes dat mensen zich bijna gaan afvragen of er iets met m’n nek aan de hand is, haha) en draag ik een nieuw shirt. En ja, dat shirt is weer eens van de mannenafdeling 😉


Boyfriend blazer: Primark | Hooded jacket, bag: C&A | Space shirt: Jack & Jones | Highwaisted jeans: H&M | Shoes: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Sporty boyfriend blazer

  1. Goed idee om een capuchonvest onder een blazer te dragen. Daar was ik zelf nou nooit opgekomen haha. Ik ga dat ook eens proberen! Mijn blazers hangen maar in de kast, wachtend op een gelegenheid dat ik netjes gekleed moet, maar in deze combinatie kun je ze altijd wel dragen. Leuk ook dat sjaaltje erbij!

  2. Heerlijk zulke hooded vesten. Zoek zelf nog een hoodie en zou hem dan ook stylen met een boyfriend blazer. Love it :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven