Outfit | Denim button down skirt

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens

Mijn belofte om deze herfst meer rokjes te dragen, heb ik meteen waargemaakt. Vorige week ging ik op een zonnige dag naar Utrecht. Ik sprak af met een oud klasgenootje van mijn styling opleiding. Daarvoor heb ik nog even outfit foto’s gemaakt met Anniek. Gezellig! Ik combineerde mijn spijkerrokje met een fijne trui, want ik blijf toch een koukleum. Daarnaast zit hij ook gewoon heel lekker! Net als mijn all time favorite Dr. Martens boots. Een van de fijnste schoenen die ik ooit heb gehad! Wat vinden jullie van het rokje in combinatie met zulke stoere veterlaarzen?


Trui met ruches: H&M | Spijkerrok met knoopjes: Coolcat | Tasje: ? | Schoenen: Dr. Martens

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens
herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens
herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens

Fotografie: Anniek (Glow of beauty)

herfst outfit inspiratie spijkerrokje denim rok knoopjes trui ruches dr martens

Delen is lief

6 gedachten over “Outfit | Denim button down skirt

  1. heel mooi en leuk rokje, staat je heel goed. ik kan zelf t rokje niet vinden maar ik wil graag ook zn rokje. zou je misschien de link willen sturen of heb je misschien nog een idee waar ze nog meer van die rokjes verkopen? xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven