New in | Zilveren ketting met jaartal

Make people stare blog over sieraden webshop XOO zilveren rvs ketting met tag graveren jaartal schakelketting

Als je mij vraagt of ik ooit genoeg zilveren kettingen heb, is het antwoord vanzelfsprekend ‘nee’. Ook deze twee zilverkleurige sieraden van webshop XOO zijn een waardevolle toevoeging aan mijn verzameling! Een chunky schakelketting staat goed bij iedere outfit en de minimalistische ketting met tag is zelfs gegraveerd met mijn geboortejaar. Hoe leuk is dat? In dit artikel vertel ik meer over de sieraden webshop en mijn twee nieuwe aanwinsten.

XOO sieraden webshop

In 2019 is webwinkel XOO gelanceerd door oprichtster Candy. Het was haar droom om zelf sieraden te personaliseren en mensen blij te maken met een uniek en persoonlijk item. Zo kun je bij de webshop terecht voor graveerbare kettingen, gepersonaliseerde armbanden zoals een armband met naam, oorbellen met initialen en andere sieraden met naam, datum of een gegraveerde geboortebloem. Je maakt jouw necklace party of sieraden setje compleet met de andere items uit de collectie. Dit zijn onder andere schakelkettingen, minimalistische kettingen, oorbellen, stijlvolle ringen en horloges. De producten zijn niet alleen geschikt voor liefhebbers van zilver. Er zijn namelijk ook net zo veel goudkleurige sieraden te vinden.

Ketting graveren met jaartal

Je kunt allerlei soorten sieraden laten graveren. Ik heb een zilverkleurige ketting van roestvrijstaal met rechthoekige tag laten personaliseren met mijn geboortejaar. Je kunt er natuurlijk ook een aantal initialen op laten zetten voor een leuke touch. Wanneer je sieraden laat graveren, wordt het speciaal voor jou gemaakt. Hierdoor kun je het niet zomaar retour sturen. Gelukkig zijn niet alleen de kettingen, maar ook de graveerbare armbandjes van XOO bijna allemaal verstelbaar. Het past dus vrijwel altijd! Dit maakt het een geslaagd cadeautje voor je vriendin, moeder of zus(je). Heb je toch twijfels over de maat? Kijk dan naar de afmetingen van het product onder het kopje met specificaties. Hier staat onder andere wat de maximale verstelbare lengte is. Super handig!

Chunky schakelketting

Bijna iedere dag draag ik een chunky schakelketting. Dit type ketting is tijdloos en heel stoer tegelijk. Je kunt het gemakkelijk combineren met andere kettingen en het past echt bij iedere outfit! Ik ben daarom heel blij met deze nieuwe toevoeging. Door het detail in het midden (het lijken wel twee D’s?) heeft het net weer een andere look dan een standaard schakelketting. Als je fan bent van armbandjes, kun je deze chain necklace zelfs aanschaffen met een bijpassende armband. Met zo’n setje maak je zelfs van een hele basic outfit nog een stijlvolle look. Ook erg mooi in het goud! Door het gebruik van roestvrijstaal zullen de sieraden niet verkleuren en kun je ze ook tijdens het douchen blijven dragen. Let wel op: stainless steel kan prima tegen water, maar is uiteraard wel gevoelig voor shampoo, chloor uit zwembaden en voor zout zeewater. Houd hier rekening mee om jouw sieraden zo lang mogelijk mooi te houden. šŸ™‚

Welke ketting is jouw favoriet? De gegraveerde tag met geboortejaar of de chunky statement ketting?


Zilverkleurige RVS chunky statement ketting, zilverkleurige RVS ketting met graveerbare tag en jaartal: XOO*

Make people stare blog over sieraden webshop XOO zilveren rvs ketting met tag graveren jaartal schakelketting
Make people stare blog over sieraden webshop XOO zilveren rvs ketting met tag graveren jaartal schakelketting

Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven