February favorites & little update

Na ongeveer twee weken voel ik me eindelijk weer een beetje fit. Waarschijnlijk had ik een griepje te pakken. Of gewoon een dikke vette verkoudheid. Ik voelde me in ieder geval niet helemaal top. Het regenachtige en zelfs stormachtige weer helpt dan natuurlijk ook niet echt mee. Daarom is er helaas geen nieuwe outfit post online gekomen deze week. Gelukkig heb ik tussendoor nog wel wat energie gevonden om een gave shoot te stylen. Mooie dingen maken en werken met creatieve mensen is een van de beste medicijnen als je het mij vraagt. (Hoewel ik aan het eind van de dag knock-out op de bank lag, maar dat maakt niet uit.) Gisteren ben ik naar de kapper geweest om even bij te knippen en kleuren. Opgefrist haar zorgt meestal weer voor positieve vibes. Zien jullie die grijze gloed aan de onderkant? Ik vind het tof! Wat ook heel tof is, is mijn nieuwe cactus! Een ‘echte nepperd’ van de Action. Deze behoort absoluut tot een van mijn favoriete items deze maand! Net als mijn platform boots van de Primark en gestreepte top van de Only. Gestreepte top: Only via OTTO* | Zwarte skinny jeans: Monki | Platform boots: Primark | Cactus: Action

Delen is lief

12 gedachten over “February favorites & little update

  1. Je haar ziet er gaaf uit zeg! En het zijn weer mooie foto's šŸ™‚
    Ik heb een echte (kleine) cactus staan maar ben gewoon bang voor dat ding, eigenlijk wil ik ook gewoon een nepperd!

  2. Leuke creatieve foto's. Goed om te horen dat je je al wat beter voelt! De schoenen zijn echt zalig en passen super goed bij de outfit! De nepcactus ziet er niet eens zo nep uit šŸ™‚

  3. Ahh je echte neppe cactus is zo leuk! & handig joh, ik laat de mijne altijd doodgaan whoops! Je haar is ook zo mooi geworden!

  4. De boots zijn zo cool! Ik moet echt wennen aan de rits van het shirtje, lijkt altijd alsof 'ie dan achterstevoren zit, haha. Wel heel leuk! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven