New in | Nike Air Max 90 PRM

Een rasecht sneakermeisje zal ik nooit worden (Of mag ik nooit nooit zeggen?). De stoere boots van Dr. Martens hebben namelijk mijn hart veroverd. Wat ben ik gek op die schoenen. Docs voelen gewoon als thuiskomen. Afijn, je begrijpt mijn punt. Toch was er een soort verlangen in mij om een paar goede sneakers te hebben. Eerder kocht ik al van die lichte Adidas NEO schoentjes. Dat was niet echt een succes. Het materiaal is zo dun als een sok en zo licht als een fluffy wolk. Dat klinkt natuurlijk heel chill, maar toch werden mijn wiptenen hier niet blij van. Een uurtje bewegen in de sportschool kan hiermee prima. Langer dan een paar uur fatsoenlijk lopen door de stad niet. Dus hier zijn we weer, bij poging nummer 2. Deze Nike air max zijn stevige stappers. Veel steun, stevig materiaal en genoeg ruimte voor mijn lastige voeten (oh wat klinkt dit bejaard). Buiten dat zijn ze ook heeeeel erg pretty. Echte musthave sneakers. De structuur in het zwarte leer is zo gaaf! Nu maar hopen dat deze ‘kicks’ snel ingelopen zijn!

Sneakers: Nike Wmns Air Max 90 PRM Black-sail-gum med brown  (om heel precies te zijn :p)


Delen is lief

13 gedachten over “New in | Nike Air Max 90 PRM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven