Outfit | Leopard turban

Over het algemeen ben ik niet zo creatief met mijn haar. Ik draag het bijna altijd los en vind dat wel prima. Het is simpel en het zit meestal goed. Ik maak het mezelf gewoon lekker makkelijk, haha! Mooie vlechten maken of de boel opsteken is ook niet zo voor mij weggelegd. Toch is het soms wel leuk om haar accessoires toe te voegen! Zo draag ik bij deze outfit bijvoorbeeld een tulband met luipaard print. Het geeft een soort festival vibe aan de simpele look. Het lijkt op een sjaaltje, maar er zit elastiek aan de achterkant. Handig! Ik mocht dit toffe item ontvangen van de webshop ‘Lana’s Sieraden’. Leuke tip voor betaalbare accessoires!


Tulband met luipaard print: Lana’s Sieraden* | Trui, licht blauwe flared jeans: H&M | Sneakers: Nike Air Max | Riem: Primark

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Leopard turban

  1. Wat staat je dit goed!!! Ik ben hier gek op! Alleen ik heb er absoluut geen hoofd voor haha vandaar dat mijn banden gewoon in de kast liggen 😉 Jou staat het erg mooi!

  2. Staat je super leuk! Die broek trouwens ook 🙂 Thanks voor de tip over mijn schoenen, zodra die blaar weg getrokken is ga ik dat proberen haha! Gelukkig heb ik de soepel leren 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven