New in | Festival mirror sunglasses

Na een paar dagen zonneschijn hebben we allemaal de zomer in onze bol. Ik loop zelf ook alweer regelmatig rond met een zonnebril op mijn neus. Ook al is er maar één mini zonnestraaltje te bekennen. Zon is zon. En ik heb gewoon een zwak voor sunnies! Vandaag deel ik dus met veel plezier mijn nieuwe aanwinsten! Deze twee festival zonnebrillen komen van de webshop ‘Freaky Glasses‘. Allebei hebben ze gekleurde spiegelglazen. Ik vind dat zo tof! Ze zijn daarnaast goedkoop (wie wil dat nou niet?), lekker licht en van prima kwaliteit. Dit zijn toch de perfecte accessoires voor de komende lente en zomer? In ieder geval weer een mooie aanvulling op mijn verzameling!


Delen is lief

14 gedachten over “New in | Festival mirror sunglasses

  1. Wauw zo mooi! Ik zag al op je insta dat je met deze post bezig was, en ik was super benieuwd naar de brillen, wat zijn ze gaaf! Liefs, Florentine

  2. Die zien er zeker gaaf uit, dat gekleurde spiegelglas maakt het extra leuk 🙂
    (Ik ben mijn zonnebril kwijt dus als ik hem voor de zomer niet vind bestel ik wel een nieuwe!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven