Outfit | Pink tulip tree

Alles staat weer in bloei. De natuur krijgt haar kleuren weer terug en de mensen hun goede humeur. Ik vind het heerlijk! En aangezien de hooikoorts bij mij nog niet is toegeslagen, geniet ik nog even dubbel van de lente geuren. Het is zo fijn om weer eens met blote armen (en enkels) naar buiten te kunnen. Nu kan ik meteen m’n nieuwe broek aan jullie laten zien! Deze mom jeans komt van de Vero Moda, waar ik afgelopen zaterdag een modeshow voor mocht lopen. Mijn ‘National Glamour Day’ was dus erg gezellig! Heb jij nog een leuk item kunnen scoren? Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn nieuwe aanwinst! De kleur, de fit, de details: top!


Gestreept t-shirt: Subdued | Mom jeans: Vero Moda | Riem: Primark | Sneakers: Nike Air Max

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Pink tulip tree

  1. Waauw super leuke foto's! Toffe broek ook, lijkt me heerlijk zitten 🙂 Hopelijk kunnen we ook zulke mooie foto's maken in den bosch eind van de maand 😀 Als de bloesem dan al niet weg is haha

  2. Wat een mooie foto's! Ik vind de top die je draagt heel gaaf, past mooi bij de prachtige boom!

  3. Die foto's zijn echt heel mooi! En inderdaad, echt heel fijn dat heerlijke weer. Hopelijk is het verder deze week ook nog mooi weer want ik wil ook wat outfitfoto's maken 🙂

  4. Waauuuw zulke mooie foto's! Ik wilde laatst ook outfit foto's maken bij een bloesemboom, maar helaas was die net te hoog (en foto's van onderen zorgde voor een onderkin, haha). Ook hele leuke outfit! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven