Outfit | Stripes and leopard

Printjes mixen is iets wat ik super leuk vind, maar veel te weinig doe. De laatste tijd was ik nogal ‘into minimal’. Je zou bijna vergeten hoe tof streepjes staan bij een panterprint! Zie je trouwens dat het sjaaltje ook een opdruk heeft? Er staan tulpen op! Deze kocht ik een paar jaar geleden toen ik Volendam bezocht. Een typische toeristische souvenir, haha. Ik denk dat er ook genoeg oma’s zijn die met precies dezelfde sjaal rondlopen. Stiekem vind ik het daarom dubbel zo leuk om zo’n accessoire te dragen.


Fake fur: Miss Etam | Streepjes trui: O’Neill via Otto* | Zwarte jeans: Monki | Sjaaltje: random souvenir winkeltje | Tas: ? | Schoenen: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Stripes and leopard

  1. Prachtige locatie weer om foto's te maken! Ben dol op je jas! Ben erg blij dat ik ook de stap durfde te zetten om er 1 te kopen hihi. Hele leuke outfit!

  2. Die jas, zo gaaf! Zelf durf ik zoiets niet te dragen (omdat sommige mensen zo'n print niet mooi vinden) dus ik bewonder het maar gewoon bij anderen, haha 🙂

  3. Die jas staat je zo ontzettend leuk! Je hebt hem, ondanks het lastige printje, ontzettend mooi weten te combineren.

  4. Ik ben persoonlijk niet zo'n grote fan van panterprintjes, maar op deze manier heb je het wel heel tof gecombineerd, staat je goed! ^^

    xx Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven