Outfit | Strolling through Nijmegen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen

Vorige week had ik een gezellige dag in Nijmegen met Marion. We hebben de hele stad doorgelopen, op zoek naar leuke plekjes en mooie straatjes. Daarnaast hebben we veel bijgekletst en gegeten bij de Yoghurt Barn. Deze keer had ik een bak yoghurt met mango en stukjes brownie. Zo lekker! Daarnaast is een sapje en het bananenbrood ook altijd een goede keuze.

Niet zo lang na deze lunch gingen we door naar de Wit Wasserij. Dit is een wasserette, een bar en een donutshop in één. Hoe leuk is dat? Het mooie behang en de apen-lampen maken het zeker een bezoekje waard 😉 Naast de lekkere donuts natuurlijk.

Terug naar de outfit: Ik droeg mijn meest comfortabele Dr. Martens boots en een fijne trui. Van de lente was op die dag namelijk nogal weinig te merken. Koud! Gelukkig had ik m’n warme bontjas aangedaan, just in case. Ik combineerde het met een van mijn favoriete broeken op dit moment. De twee verschillende kleuren denim geven gewoon zo’n leuke twist aan de outfit. En door de rekbare stof zit hij ook erg fijn. Dat vind ik altijd wel belangrijk als ik een dagje op pad ga. Wat draag jij het liefst tijdens een dagje slenteren door de stad?

Zwarte jas van imitatiebont: Promiss | Bordeaux rode trui: H&M | Tweekleurige jeans: Didi* | Zilveren bliksem ketting: Zilver & Zoet* | Zwarte riem met studs: Shoeby | Bruine veterlaarzen: Dr. Martens

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen
Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen
Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen
Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen

 Fotografie: Marion van Zutphen

Outfit met tweekleurige Didi spijkerbroek bordeaux rode H&M trui zwarte bontjas en Dr martens Nijmegen

Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Strolling through Nijmegen

  1. Super mooi! Die kleur van die trui ook! Met het komende weerbericht, zal je hem alleen in de kast kunnen gaan opbergen en de zomerkleding tevoorschijn moeten gaan toveren 🙂

  2. Wat een leuke outfit! Ik vind vooral de zwarte jas heel erg leuk. Ik vind het een hele toffe combinatie met de rest van de outfit.

  3. Ik vind je schoenen zo leuk! Ik was benieuwd wat het voor merk was. Ik had ze niet direct herkend als DocMartens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven