New in | (Sale) shopping at H&M + Monki

Ik bespaarde bijna €80 (!!!) op deze vier te gekke items. Hoe ik aan die belachelijk hoge korting ben gekomen? Dat leg ik je graag uit! Het liefst betaal ik nooit de volle prijs voor een kledingstuk, tenzij het ECHT heel leuk is. Ik ben daarom ook, naast rasechte vintage shopper, een grote fan van de uitverkoop. Daarnaast heb ik een gouden tip voor iedereen die graag winkelt, maar zo min mogelijk geld wilt uitgeven: giftcards. Vraag voor je verjaardag simpelweg om een cadeaukaart van je favoriete winkel. Mensen vinden dit vaak zelfs nog leuker om te geven dan ‘gewoon’ wat geld in een envelopje. Zet dus maar alvast op je verlanglijstje!

Ik was al een hele tijd op zoek naar een goede jeans. Zo’n eentje met een vintage feel. Uiteindelijk kwam ik deze Kimomo spijkerbroek tegen bij de Monki. Hij kostte €40, maar na het scannen van mijn giftcard betaalde ik nog maar €20.

Deze mooie velvet jurk was in de sale bij de H&M in Utrecht. Even serieus, hij is toch prachtig?! Toen ik op het kaartje zag dat hij was afgeprijsd van €20 naar €7 kon ik mijn geluk niet op. Geplet fluweel heeft zo’n chique uitstraling. En in combinatie met de bandjes is het helemaal af. Je kunt ze los laten hangen of strikken. Allebei te leuk! Ik ben enthousiast – heb je het door? :’)

In diezelfde H&M nam ik ook een denim jurk mee het pashokje in. In de sale van €30 voor €12. Na het inleveren van een giftcard hoefde ik nog maar €5 in totaal te betalen voor beide items. Oh, wat voelde ik me een lucky girl! (Heb je trouwens de outfit post met dit spijkerjurkje al gezien?)

En als laatste scoorde ik nog wat online. De H&M had een actie dat club members geen verzendkosten hoefden te betalen. Chill! Ik gooide een simpele zwarte top in mijn mandje en kwam ook dit gave t-shirt tegen voor €6,39 (originele prijs €12,99). Mijn collectie met gave shirts is nooit te groot. Kopen dus! Ik tikte bij het afrekenen de magische code in van m’n laatste cadeaukaart. De prijs onderaan de streep: €0,00! YES.


Delen is lief

9 gedachten over “New in | (Sale) shopping at H&M + Monki

  1. Oeeh, lekker gedaan hoor met al die giftcards! En toffe aankopen, ik wil eigenlijk ook nog wel zo'n Kimono jeans, vind de jeans van Monki heel fijn!

    Mooie foto's ook! 🙂

    xx Alex

  2. Omg! Dat velvet jurkje voor maar €7.-! Wow!
    Binnenkort ga ik ook shoppen voor de zomervakantie, kan niet wachten om van die leuke items te scoren als jou!

    Liefs, Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven